Joomla extensions and Joomla templates by JoomlaShine.com
dsc02381.jpg
„Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap: a vidéki térségekbe beruházó Európa”
  • Magyar
  • In English
  • Español
English French German Italian Portuguese Russian Spanish

 

nea 

 Szechenyi2020 logo

 

bort

 

Erasmus logo

letöltés

celteruletkatalogus

 hvs2011

naturamalogomod1

Dabas és Térsége Kézműves Egyesület

hvs2

Magyar Agrarkamara

vadonleso_large

oktkGPF_MEDOC
Kezdőlap Hírek Friss Hírek Tisztelt Projekt Partnereink!
Banner
Tisztelt Projekt Partnereink! PDF Print E-mail
Tuesday, 24 March 2020 12:01

There are no translations available.

felsohomokhatsag logoA Felső-Homokhátság Vidékfejlesztési Egyesület munkaszervezetének munkatársai a munkatársak egészségének megóvása érdekében 2020. március 20-tól kezdődően otthoni munkavégzés keretei között látják el feladataikat.
Munkatársaink elektronikus és mobiltelefonos elérhetősége nem változott és továbbra is működik, kérem továbbra is bátran keressék kollégáinkat.
Ügyfeleink számára elindítottunk egy telefonos lekérdezést, hogy tájékozódni tudjunk a projektmegvalósítások aktuális fázisairól az esetleges problémákról.
Arra számítunk, hogy a LEADER projektekkel dolgozó intézményeknél (Irányító hatóság, magyar Államkincstár, Kormányhivatal) lelassul az ügyintézés, így hosszabb átfutási idővel kell számolni.
A projekteket érintő határidők változásáról egyelőre nincs hírünk, amint lesz közzé tesszük. Addig is fontos tudni, hogy a járványra való hivatkozás nem halasztó határidejű a kiküldött hiánypótlások, értesítések kapcsán, a kifizetési igénylések, hiánypótlások határidejének elmulasztása esetén nem fogadnak el vis majorra való hivatkozást a hatóságok.
Javaslataink a sikeres projekt megvalósításhoz:
Előkészítési fázisban lévő projektek esetén:
- folytassák a tervezést, vizsgálják felül a vállalt mérföldkövek határidejét, hogy a korábban megadott határidők tarthatók-e. Amennyiben nem, adjanak be Változás bejelentést, és módosítsák a mérföldköveket.
- az engedélyeket, árajánlatokat, számlákat, utalásokat elektronikusan is tudják intézni, a beérkezett dokumentumokra már egyből vezessék fel a kötelező rájegyzéseket, lássák el cégszerű aláírással és szkenneljék be egy külön erre a célra létrehozott mappába, így a kifizetési kérelem benyújtásakor egyszerűbb dolguk lesz. Amennyiben technikai segítségre van szükségük, kérjék a digitális dokumentumok feldolgozásában jártas kollégájuk segítségét, kérjenek informatikustól tanácsot, a dokumentumok benyújtásakor észlelt elakadás esetén keressenek bennünket.
- a hozzánk beérkezett anyagok feldolgozása zavartalanul folytatódik, mi az irányító hatósággal és a Kifizető Ügynökséggel – ahogy eddigi is – elektronikus felületeken keresztül kommunikálunk.
- Amennyiben a kifizetési kérelem vagy a hiánypótlás benyújtásához szüksége van segítségre, kérjük, vegye figyelembe az esetlegesen megnövekedő ügyfélforgalmat, és minél hamarabb jelezze a problémát kollégáinknál. Határidő halasztásra nincs lehetőség pillanatnyilag.
Megkezdett projektek esetén:
- Kérjük, vegye figyelembe, hogy az alapanyagok szállításában, az építőanyagok, gépek eszközök beszerzésében és elérésében adódhatnak nehézségek, győződjön meg róla, hogy a vállalt határidők továbbra is tarthatók, amennyiben nem, kérjük időben módosítsa a mérföldköveket változás bejelentés benyújtásával. (A változás bejelentéshez kapcsolódó segédlet a www.leaderkontakt.hu oldalon a dokumentumtárban megtalálható).
- Mikor szükséges változás bejelentés? ➢ ügyfél adataiban változás következik be, ➢ a projekt műszaki - szakmai tartalma változik, o negatív irányú; o egyenértékű vagy jobb ➢ Határidők módosítása o mérföldkő ütemezés o mérföldkő ütemezés és tartalom változása ➢ költségvetést érintő módosulás, ➢ vagy a támogatás egyéb feltételei változnak. A kedvezményezett a tudomására jutástól számított nyolc napon belül köteles azt bejelenteni!
- Mérföldkő módosítás esetek: ➢ Egyszeri elszámolásról többszöri elszámolásra áttérés ➢ Többszöri elszámolásról egyszeri elszámolásra áttérés ➢Tervezett mérföldkövek darabszámának növelése vagy csökkentése (2 db helyett 3 mérföldkő)
Kifizetési kérelem benyújtása, hiánypótlás esetén:
- Mivel munkatársaink közvetlenül nem kapnak értesítést arról, hogy melyik Ügyfél kapott a Kifizetési Kérelméhez kapcsolódó hiánypótlást, vagy egyeztető kérdést, kérjük, hogy jelezzék felénk, mert csak azokban az esetekben tudunk segítséget nyújtani, ahol az Ügyfél jelzi a problémát.
Kérjük, hogy azok az ügyfelek, akik a projektjüket az utóbbi időszak változásaira való tekintettel nem szeretnék megvalósítani, mindenképpen jelezzék felénk lemondási szándékukat, mielőtt hivatalosan benyújtják a projekt megvalósításáról való lemondó nyilatkozatot az elektronikus felületen.
Dabas, 2020. március 20.

Rácz Judit
munkaszervezet vezető
Felső-Homokhátság Vidékfejlesztési Egyesület

Share
 

LINC 2019 – Parnu, Észtország

Új esély - Komplex fejlesztési program Tatárszentgyörgyön

Erasmus Catalyst 2017

A tematikus műhelymunka és tanulmányút

Előkészítő látogatás - LINC EVENT 2016

No images

Aktuális események

There are no upcoming events currently scheduled.

HFS Fórumok

Föld napi expedíció a Felső-Homokhátságon

Az oldal hibátlan működéséhez Mozilla Firefox vagy Expoler 8 esetleg újabb böngésző szükséges.

Keresés

Ki olvas minket

We have 527 guests online
Minden jog fenntartva.
Az oldalainkon közölt tartalom újraközlése
és sokszorosítása csak tartalmi és formai
módosítás nélkül engedélyezett.

© Új Magyarország Vidékfejlesztési Program
Felelős szerkesztő: Rácz Judit, munkaszervezet vezető racz.judit@leaderkontakt.hu