Közgyűlés - 2023.09.20.

A felső-Homokhátság Vidékfejlesztési Egyesület 2023.09.20-án 17 órakor Közgyűlést tart Bugyin, a Bessenyei György Művelődési Házban.

Napirend:

Köszöntő:Zsírosné dr. Pallaga Mária Elnök, Felső-Homokhátság Vidékfejlesztési Egyesület, Polgármester,Hernád Nagyközség

1.A Helyi Akciócsoport működési terület módosításaa 2022. január 1-től alkalmazandó regionálisállami támogatási szabályozást tartalmazó iránymutatás eredményeképpen a BudapestAgglomerációhoz tartozó települések is bevonhatóvá válnak a LEADER programba, mivel már vidékitérségnek minősülnek. Az agglomerációból kikerülő településeken élő lakosság és az ott működőmikrovállalkozások, civil szervezetek és önkormányzatok számára is elérhetővé válnak a VidékfejlesztésiProgram fejlesztési forrásai, amennyiben valamelyik LEADER csoporthoz tartoznak. A Felső-Homokhátság Vidékfejlesztési Egyesület működési területe a sikeres egyeztetéseket követőenkiegészülhet Alsónémedi, Felsőpakony, Ócsa, Majosháza területével, ehhez a települési önkormányzatok képviselő-testületének döntése szükséges. Bemutatkozás és a csatlakozó Önkormányzatok képviselő-testületi határozatt al megerősített nyilatkozatának ismertetése.képviselő-testületének döntése szükséges. Bemutatkozás és a csatlakozó Önkormányzatok képviselő-testületi határozatt al megerősített nyilatkozatának ismertetése.

2.Tagfelvétel az alapszabályban foglaltak szerint

3.Szakmai beszámoló a Helyi Fejlesztési Stratégia elkészítéséhez kapcsolódóan. Az elkészült Helyi Fejlesztési Stratégia céljainak ismertetése és elfogadása.

4.Egyebek: Egyesületi kiadvány bemutatása, kiállítás tervezet, a ciklus zárásához kapcsolódóprogramok ismertetése.

 

Megjelenésére a közgyűlés határozatképessége érdekében feltétlenül számítunk! Amennyiben csak helyett esítéssel tud megjelenni a Közgyűlésen, kérjük a helyett esítéssel megbízott résztvevők a meghatalmazást a regisztráció során adják le.Esetleges határozatképtelenség esetén megismételtKözgyűlés megtartására kerül sor, melynek helyszíne: Bessenyei György Művelődési Ház és Könyvtár IKSZT - 2347 Bugyi, Beleznay tér 2., időpontja: 2023.szeptember 20. (szerda), 17:30 óra. A határozatképtelenség miatt megismételt közgyűlés – azonos napirendipontokkal – a megjelentek számára tekintet nélkül határozatképes.